Dacia Sandero este Mașina Anului 2021 pe site-ul ”What car?”

Dacia Sandero este Masina Anului What Car AutoExpert.ro

Site-ul What Car? a decretat: Dacia Sandero este Mașina Anului 2021, aceasta însemnând că hatch-ul românesc este cel mai bun model lansat în ultimele 12 luni.

Noua familie Logan – Sandero – Sandero Stepway face valuri peste tot în lume. Cea mai recentă izbândă este titlul pe care prestigiosul site britanic What Car? i l-a acordat modelului românesc: Mașina Anului 2021! Asta înseamnă că, în concepția site-ului, Sandero este ”cea mai bună mașină lansată în ultimele 12 luni”.

”Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Comfort – Cea mai ieftină mașină din Marea Britanie este, totodată, și Mașina Anului, prețul ei șocant de mic fiind doar unul dintre multele sale atuuri”, spune site-ul.

În cursa pentru titlu au intrat o mulțime de modele prestigioase, lansate în decursul ultimelor 12 luni. Printre ele – BMW Seria 4, FIAT 500 electric, Kia Sorento, Porsche Taycan, Skoda Octavia iV și Volkswagen ID.3. Totuși, niciunul dintre ele nu a reușit să învingă raportul ofertă / preț al noului Sandero.

Dacia Sandero este Mașina Anului ”What Car?”

Englezii amintesc că și fosta generație i-a impresionat prin valoarea ridicată raportată la prețul de achiziție, dar în cazul său era evident unde a trebuit să taie Dacia costurile pentru a o face accesibilă.

➡ Test video: Dacia Sandero este Mașina Anului What Car? 💡

Ei bine, la noua generație nu mai e cazul. E confortabilă, plăcută la condus, bine echipată și foarte spațioasă. De aceea, ar merita luată în calcul ”chiar dacă ar costa la fel de mult ca modelele concurente”, spun britanicii. Doar că Sandero este mult mai ieftin.

 

Dacia Sandero este Masina Anului What Car AutoExpert.ro

”Chiar și cel mai ieftin Ford Fiesta, cu numai 3 uși, motor mai slab și o echipare mult mai săracă îți va scoate din buzunar peste 15.000 de lire sterline, chiar și după discounturi, iar versiunea noastră preferată de Fiesta urcă, chiar, la 19.000 de lire sterline. În același timp, versiunea Sandero aleasă de noi costă doar 11.595 lire sterline”, spune What Car?

Iată că strategia Dacia, de a oferi modele accesibile și bine dotate, este apreciată și de publicațiile prestigioase.

 

Adaugati comentariu