Dacia Sandero serie limitată Orange

Lider în clasamentul vânzărilor din România în categoria sa, modelul Dacia Sandero beneficiază, din această toamnă, de o nouă serie limitată, cu un look modern şi distinctiv şi un pachet de echipamente axat pe conectivitate.

Sandero serie limitată Orange afişează un design atrăgător, accentuat de blocurile optice faţă pe fond negru, de ornamentul negru cu inserţii portocalii de pe stâlpul central şi, nu în ultimul rând, de sticker-ul de decor Orange de pe hayon. Toate aceste elemente de design sunt puse în valoare de cele două nuanţe metalizate disponibile: Noir Nacré şi Gris Platine. La interior se remarcă tapiţeria specială, de culoare neagră, cu inserţii portocalii, tetierele specifice, covoraşele personalizate şi aspectul „black shiny” al consolei centrale şi al conturului aeratoarelor. 

Perfect adaptată pentru cei care preferă ritmul alert al oraşului, Dacia Sandero le oferă acum clienţilor posibilitatea de a fi în permanenţă conectaţi la reţeaua lor de prieteni şi de a asculta muzica preferată datorită unor echipamente inedite. Acestea cuprind un radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan şi priză Jack şi un pachet special alcătuit din: telefonul Orange Boston cu touch screen, Wi-Fi, cameră foto de 5 mpx şi aplicaţia GPS Google Maps preinstalată; cartela SIM Orange PrePay; cablu audio multifuncţional; încărcător auto; suport de telefon pentru parbriz și card de memorie MicroSD de 2 GB.

Disponibilă în varianta de motorizare 1.2 16V 75 CP Euro 5, Dacia Sandero serie limitată Orange este echipată în serie cu aer condiţionat, ABS cu EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă, centuri de siguranţă personalizate şi airbag frontal pentru şofer şi pasager. În plus, este oferită o carcasă specifică pentru cheia de contact. Comenzile pentru noua serie limitată vor fi preluate în întreaga reţea autorizată Dacia la preţul de numai 9 200 Euro (cu TVA inclus). 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top