Dacia Spring a înregistrat 4000 de precomenzi în primele 48 de ore

Interesul pentru primul model electric al mărcii Dacia este imens, 4000 de clienți înregistrând precomenzi pe site-ul dedicat în primele 48 de ore.

Dacia a deschis configuratorul și site-ul dedicat precomenzilor pentru primul model electric al mărcii de la Mioveni în weekendul 20-21 martie. Interesul pentru Dacia Spring a fost masiv în primele ore, site-ul fiind blocat de utilizatorii care încercau să rezerve un exemplar.

Interes masiv pentru modelul electric Dacia Spring: 4000 precomenzi

Site-ul a fost accesat de peste 10.000 de ori, iar Dacia spune că a înregistrat 4000 de precomenzi de la clienți care au plătit avansul de 99 euro. Conform profit.ro, Dacia a înregistrat la nivel european peste 10.000 de rezervări, procesul de precomandă fiind deschis și în Franța, Spania și Italia.

Configuratorul Dacia Spring și procesul de precomandă este simplu. Dacia a pus la vânzare doar versiunea Confort Plus, la care se pot adăuga doar două opțiuni, cablul de încărcare Type 2 (150 euro) și încărcarea rapidă DC 30 kW (300 euro). Se poate alege dintre trei variante de culoare pentru caroserie și apoi se plătește o taxă de rezervare de 99 euro. Prețul, după aplicarea subvențiilor prin programele Rabla și Rabla Plus este de 7.700 euro.

Anul trecut în România s-au vândut mai puțin de 3000 de automobile electric.

Via Dacia, Profit.ro

Adaugati comentariu