Dacia Spring a ajuns la 40.000 de comenzi în Europa

Dacia Spring prin oraș autoexpert.ro

Clar, europenii apreciază mașinile practice și accesibile! Singurul model electric din gama producătorului național punctează consistent pe continent. Dacia Spring a ajuns la 40.000 de comenzi!

Deja ai observat o mulțime de Dacii Spring pe străzi, sunt sigur! Iar, dacă ai mașină electrică, deja te simți exasperat de numărul mare de Spring care se încarcă la stațiile din orașe. Ei bine, pregătește-te pentru… și mai multe! La numai 8 luni de la lansare, compania a făcut un bilanț.

Spring a ajuns la 40.000 de comenzi

Nu mai puțin de 7500 de unități au fost comandate în România! Deja sunt aproximativ 1800 de străzi, deci mai au de venit încă 5700. Și, firește, comenzile continuă să curgă! Nici nu e de mirare: Spring e un model perfect pentru oraș, cu o autonomie decentă și gabarit mic.

➡ Citește testul cu Dacia Spring apăsând aici! 💡

La nivel european, numărul comenzilor aproape a atins 40.000 de unități. Dintre acestea, peste 16.000 s-au înregistrat în primele trei luni de la deschiderea precomenzilor, la 20 martie. De atunci, lunar, comenzile s-au situat în jurul a 5000 de unități lunar.

Xavier Martinet Spring a ajuns la 40.000 de comenzi autoexpert.ro

Cu aproape 40 000 de comenzi înregistrate în opt luni, Dacia Spring cunoaște un excelent demaraj comercial. Ca soluție de mobilitate electrică accesibilă tuturor, Spring atrage atât clienți tradiționali ai mărcii Dacia cât, mai ales, un număr foarte mare de clienți noi. R-EVoluţia este așadar în plină desfășurare!”, spune Xavier Martinet, Director de Marketing şi de Vânzări Dacia.

Și mai interesant e că majoritatea clienților care au cumpărat un Spring sunt la prima Dacie! Cel mai elocvent exemplu este Franța, unde 8 din 10 clienți de Spring nu au mai deținut un model Dacia.

via Dacia

Adaugati comentariu