Dacia Spring a depășit pragul de 5000 de exemplare vândute în România

Dacia a livrat exemplarul cu numărul 5000 pentru modelul electric Spring unui client din București. Autoturismul, de culoare Lightning Silver, a fost achiziționat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto național, Rabla Plus. 

Dacia Spring, primul model electric din gama constructorului de la Mioveni, se bucură de un succes deosebit pe piața din România. Constructorul a anunțat că Spring a depășit 5000 de exempalre livrate pe piața națională.

Dacia a livrat 5000 de exemplare Spring în România

Exemplarul cu numărul 5000 a fost achiziționat de un client din București, acesta alegând modelul Spring în culoarea Lightning Silver.

Încă de la lansarea sa comercială, Dacia Spring s-a impus ca lider al pieței vehiculelor electrice din România, ajungând să dețină aproape un sfert din vânzările acestui segment.

Dacia Spring prin oraș autoexpert.ro

85% din clienții modelului au comandat ambele sisteme de alimentare disponibile opțional: cablul de 10A şi sistemul de încărcare rapidă pentru stațiile de curent continuu.

La nivel european, la sfârşitul lunii martie se aflau deja în circulație aproape 40.000 de vehicule Dacia Spring. Cele mai multe dintre acestea fuseseră înmatriculate în Franţa (peste 18.000 de unităţi), Italia (6.700 de unităţi) şi Germania (5.100 de unităţi).

Dacia a mărit de curând prețul pentru modelul său electric. Începând din aprilie 2022, varianta de bază a singurului vehicul 100% electric al mărcii costă 20.300 de euro.

via Dacia

Adaugati comentariu