Daimler Trucks a primit Trofeul European pentru Excelență 2015

Daimler Trucks` “Infinite Inspiration” Technology Premiere took place on May 5th and 6th 2015 in Las Vegas. In a spectacular ceremony at Hoover Dam Daimler Trucks North America presented the Freightliner Inspiration Truck with Highway Pilot. It is the first autonomous driving truck licensed for public roads in Nevada.

Am 05. und 06. Mai 2015 fand in Las Vegas die Daimler Trucks Technologiepremiere unter dem Motto „Infinite Inspiration“ statt.
Im Zuge einer spektakulären Zeremonie auf der Hoover-Talsperre präsentierte Daimler Trucks North America
den Freightliner Inspiration Truck mit Highway Pilot – den ersten autonom fahrenden Lkw mit Straßenzulassung in Nevada.

Daimler Trucks, divizia de camioane a gigantului auto german, a câștigat Trofeul pentru Excelență în comunicare, la categoria “Auto și Transport”, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Stockholm, în Suedia.

Primul camion care beneficiază de capacitatea a rula autonomy, Freightliner Inspiration Truck, a fost cel care a reprezentat cu onoare brand-ul, obținînd premiul pentru premiara sa care a avut loc în Statele Unite.

Mercedes-Benz a pus în scenă un veritabil spectacol în luna mai, la premiera mondială a camionului: barajul Hoover de pe râul Colorado, o construcție cu o suprafață de 39.000 de picioare, a fost luminat de către 60 de proiectoare, în momentul în care camionul a pornit în călătoria inaugurală pe șoseaua de deasupra barajului. Puterea totală a luminii a fost de 1,17 milioane de lumeni (322,917 de lucși), cea mai mare înregistrată vreodată pentru o proiecție, Daimler câștigînd astfel un loc în carea recordurilor. Iar eforturile au fost pe deplin răsplătite. Premiera care a avut loc chiar între Nevada și Arizona a fost urmărită de aproximativ 500 de milioane de oameni din lumea întreagă, la televizor sau pe internet.

“Primind aprobarea pentru a duce camionul Freightliner Inspiration pe drumurile publice, am atins un moment istoric în ceea ce privește vehiculele autonome. A fost, așadar, țelul nostrum să trăim acest eveniment alături de admiratorii brand-ului, cu emoție și entuziasm”, spune Florian Martens, șeful departamentului de Comunicare al diviziei Vehicule Comerciale de la Daimler.

“Am scris istoria tehnologiei cu premiera mondială a camionului Frightliner Inspiration, care a avu loc la barajul Hoover. Suntem foarte mândri de faptul că acea prezentare a câștigat atâtea premii. Premiul European pentru Excelență este încă o încununare a acestei idei îndrăznește și a colaborării de succes dintre echipa de PR de la Daimler și agenția noastră”, a declarat directorul general al companiei, Oliver Schrott.

Experți de calibru din lumea întreagă alcătuiesc juriul competiției pentru a onora proiectele senzaționale din domeniul PR și Comunicare.

Adaugati comentariu