Danica Patrick se retrage din sporturile cu motor

Danica Patrick

Cariera frumoasei Danica Patrick în sporturile cu motor se apropie de final. Cu o serie de recorduri în palmares în IndyCar și NASCAR, Danica se va retrage după ce va concura în Indianapolis 500 de anul viitor.

“Acesta va fi ultimul meu sezon ca pilot de curse”, a spus Danica Patrick în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc pe un circuit de la Miami.

Uite cum arată Danica Patrick dezbrăcată!

Femeia-pilot va concura la Daytona 500 și în Indy 500 pentru ultima oară. “După luna mai, voi pune capăt carierei. După Indy, am terminat”, este planul ei. Danica acceptă încă sponsorizări pentru cursele de anul viitor.

TOP 10 cele mai tari femei-pilot din toate timpurile

Frumoasa din motorsport se poate lăuda cu șapte locuri pe podium în IndyCar, câștigând Indy Japan 300 în 2008. Ea este și deținătoarea cele mai bune clasări reușite vreodată de o femeie în Indianapolis 500, încheind pe locul trei în2009. Este singura femeie care a reușit un pole position în NASCAR Cup Series. S-a întâmplat la Daytona 500, acolo unde a încheiat cursa pe poziția a opta.

Danica promite să […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top