Daniel Ricciardo nu va mai bea din pantofi! S-a supărat că a fost refuzat

Daniel Ricciardo (6)

Sporturile cu motor vin la pachet cu tradiția șampaniei pe podium, mai puțin în țările din Orientul Mijlociu, unde consumul de alcool este interzis în spații publice. Dar pilotul de Formula 1 Daniel Ricciardo a dat peste cap tradiția. Odată ajuns pe podium, nu mai bea doar din sticlă, ci și din pantof. Supărat că a fost refuzat de Valtteri Bottas în Austria, pilotul Red Bull se gândește să renunțe.

Pilotul care râde cu gura până la urechi a împământenit în Formula 1 un obicei tipic australian, popular printre surferi, pescari și soldați. Începând cu Marele Premiu al Germaniei de anul trecut, Daniel Ricciardo bea șampanie din pantoful sport pe care l-a purtat toată cursa, de fiecare dată când urcă pe podium. Ba chiar a reușit să-i corupă și pe cei care îi țin companie pe podium: piloți, jurnaliști, șefi. Actorul Gerard Butler și Sir Patrick Stewart nu au refuzat speciala… cupă de șampanie cu iz de șosete.

Daniel Ricciardo (1)

GALERIE FOTO CU VEDETELE CARE AU BĂUT DIN PANTOFUL LUI DANIEL RICCIARDO

Daniel a acceptat totuși că nu ar fi deloc bine dacă piloții de top ar ajunge la spital cu vreo toxiinfecție sau indigestie, mai ales acum când bătălia pentru titlul mondial este în plină desfășurare.

Se pare că Ricciardo va renunța la obicei. A fost foarte dezamăgit atunci când a fost refuzat pentru prima oară. Află cine i-a stricat cheful pilotului australian.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top