David Guetta este ambasadorul Renault Twizy

Cathy si David Guetta sunt ambasadorii Renault Twizy si vor juca un rol primordial în campania excepțională de comunicare Renault Twizy – „Plug Into The Positive Energy”, ce va demara în primavara acestui an.

Acest parteneriat a fost semnat pe o perioada de 1 an si va pune în aplicare un dispozitiv de comunicare dinamic, la nivel mondial. În cadrul colaborării cu Renault, David Guetta va lansa un edit al melodiei „Alphabeat”, de pe cel mai recent album al său, „Nothing But the beat”.

În plus, Renault aduce o experiență digitală inedită pentru toți cei pasionați de muzică electronică : un sunet 3D dezvoltat special pentru această campanie de comunicare, ce va putea fi descoperit începând de astăzi pe site-ul www.twizy.renault.com si pe site-urile naționale Renault din lume.

Următorul pas în campania de comunicare va fi lansarea de catre David Guetta a videoclipului « Alphabeat – Plug into the positive energy » realizat de « So Me » (care a regizat videoclipuri pentru Justice si Kanye West). Videoclipul, ce include o versiune dezvoltată exclusiv în format interactiv prin « Facebook Connect », va fi dezvăluit în avanpremiera mondiala în cadrul unei seri private, pe 27 martie, la L’Atelier Renault, de pe Champs-Elysées, Paris.

De asemenea, la nivel mondial, va fi lansată în primăvara acestui an si campania publicitară pentru Renault Twizy « Twizy reprezintă inovație si tehnologie si este extraordinar să fac parte din acest proiect vizionar», subliniază David Guetta.

« Suntem încântați să luăm parte la revoluția electrică, mai ales cu o masină atât de cool, micuță, simpatică si usor de utilizat cum e Twizy », declară Cathy Guetta. « Ar fi cu adevărat uimitor daca mâine am putea avea masini electrice peste tot ! «Parteneriatul cu David si Cathy Guetta a fost o decizie naturală » afirmă Stephen Norman, Directorul de Marketing si Comunicare Renault la nivel mondial.

« Pentru Renault Twizy, un model urban, 100 % electric, cu un design complet inedit în peisajul auto si care se adresează generației actuale, în expansiune, ne-am dorit o imagine puternică si incontestabilă, a cărei energie pozitivă, cu rădăcini franceze, dar si cu un succes internațional extraordinar, să simbolizeze trecerea într-o noua etapă a lumii. ».

Cu peste 30 de milioane de fani pe Facebook, milioane de albume vândute în lume, aproape 1 miliard de vizionări pe Youtube si 3,7 milioane de followers pe Twitter, David Guetta este si unul dintre artistii ale cărui melodii sunt în top download pe platformele muzicale din Europa. Artistul francez a fost ales nr. 1 mondial în 2011 în clasamentul TOP 100 DJs publicat de revista DJ Mag si a câstigat deja doua premii Grammy. Cathy Guetta, Director artistic, este organizatoarea unor petreceri celebre, care au atras deja milioane de clubberi din întreaga lume.

Adaugati comentariu