„De acum călătorești cu stil!” cu OMV

Promoţia „De acum călătorești cu stil!” se adresează tuturor clienţilor care achiziţionează produse şi servicii din staţiile OMV în perioada 15 noiembrie 2010 – 6 martie 2011.

Începând cu 15 noiembrie 2010 și până pe 6 martie 2011, clienții OMV pot colecta puncte bonus și achiziționa unul din cele șase accesorii promoționale Dunlop (port documente, organizator pentru cumpărături, organizator pentru echipamentul sportiv, organizator compartiment multi-scop,  geantă termoizolantă, cooler cu rotile) la prețuri reduse cu până la 63%, în toate stațiile OMV din România. Disponibile exclusiv în stațiile OMV, aceste accesorii de călătorie sunt absolut necesare clienților „în mișcare”.

La cumpărături de minim 20 de lei la o singură tranzacţie pentru autoturisme, respectiv de minim 80 de lei pentru vehicule comerciale, clienţii primesc un autocolant cu un punct bonus şi talonul de participare la promoţie. Pentru fiecare 10 sau 20 de puncte (în funcție de produs), clienţii pot achiziţiona un accesoriu de călătorie Dunlop la un preț special, beneficiind de reduceri cuprinse între 60 și 63%. Cele șase produse se adresează unor nevoi specifice ale clientului „în mișcare”. Accesoriile auto de călătorie Dunlop nu sunt disponibile în magazinele din România, fiind comercializate exclusiv în rețeaua stațiilor OMV.
 
„Prin noua campanie la nivel național venim încă o dată în sprijinul persoanelor active, în mișcare, oferindu-le un set de accesorii utile pentru o mai bună planificare a călătoriilor. Promoția pune la dispoziția clienților OMV șase modele de accesorii Dunlop la prețuri speciale, comercializate exclusiv în stațiile noastre”, a declarat Dragoș  Ivan,  Marketing & Training Manager OMV Petrom Marketing. La promoţie participă toate produsele şi serviciile disponibile în staţiile OMV, cu excepţia: rovignetelor, serviciului de transfer rapid de numerar, serviciului de plată a ratelor bancare și de leasing, serviciului de plată a facturilor și asigurărilor. În cadrul promoţiei sunt acceptate şi plăţile cu Routex.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top