De CC Murano?

Principala atracție a celor de la Nissan în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles este versiunea cabrio a lui Murano, botezată CrossCabriolet.

Nissan pretinde că avem de-a face cu primul crossover cu tracțiune integrală, cabrio din lume, care oferă un spațiu interior generos, fiind capabil să adăpostească la bord patru persoane adulte, plus bagajele lor, chiar și în cazul în care mașina este decapotată. Cu dotări premium și un interior de lux, CrossCabriolet va fi comercializat începând cu primele luni ale anului 2011, dar momentan nu este sigură aducerea sa și pe piața europeană.

Tot la Salonul Auto de la Los Angeles, Nissan a mai prezentat și alte vehicule interesante noi, cum ar fi conceptul botezat Ellure, sau minivan-ul Quest, modele ce au fost concepute special pentru piața americană. Tot la Los Angeles și-a făcut apariția și versiunea de serie pentru piața de peste ocean, a lui Nissan Leaf.

Sursa: www.autocar.co.uk

http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/254159/

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top