De ce să colaborezi cu service-ul Cafy JR dacă ești asigurat RCA și ai fost implicat într-un accident rutier?

Cafy JR

Indiferent de cât de prudent ești în trafic, chiar și tu poți deveni victima unui accident rutier și de aceea este bine să te informezi în legătură cu opțiunile pe care le ai într-o astfel de situație, înainte ca nenorocirea să se întâmple.

Faptul că nu ești singur pe carosabil înseamnă că niciodată nu poți fi complet ferit de pericole. Dar chiar dacă se întâmplă să fii implicat într-un accident rutier, trebuie să înțelegi că acesta nu este un capăt de lume. Atâta timp cât nu există victime umane, orice accident are o soluție simplă și anume colaborarea cu echipa de experți în daune auto de la Cafy JR.

Ce poate face pentru tine Cafy JR dacă ești asigurat RCA?

Ai o asigurare RCA valabilă? Atunci poți sta liniștit deoarece în caz de accident tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina de programari online de pe site-ul Cafy JR și să efectuezi avizarea daunei în maxim 24 de ore de la producerea evenimentului.

Ulterior, după procurarea datelor necesare pentru o constatare dauna îți poți duce mașina direct la service-ul Cafy JR, sau poți apela la serviciul de tractare dacă aceasta și-a pierdut capacitatea de deplasare.

Apoi, poți sta liniștit deoarece vehiculul tău va primi toată îngrijirea de care are nevoie deoarece service-ul Cafy JR dispune de cele mai moderne utilaje și un personal format din mecanici străini profesioniști, gata să te ajute în orice problemă. Mai mult, nu trebuie să-ți faci niciun fel de griji în legătură cu prețul reparațiilor deoarece, conform legii, toate operațiile suferite de vehiculul tău accidentat vor fi decontate direct de către asigurator.

De asemenea, cât timp mașina ta rămâne în service-ul Cafy JR, nu ești lipsit de un mijloc de transport personal deoarece ți se va pune la dispoziție o mașină de schimb pe care s-o folosești la discreție până la recuperarea propriului autovehicul.

Astfel, un accident auto fără victime, se poate transforma dintr-un coșmar într-o simplă întâmplare cotidiană fără a fi nevoie ca tu să depui nici cel mai mic efort.

Care sunt serviciile de care poți beneficia în cadrul atelierului Cafy JR?

Operațiile de reglare direcție, diagnoză motor, reparații sau înlocuire piese de schimb sunt doar câteva din serviciile de care poți beneficia în cadrul atelierului Cafy JR. În caz de nevoie, tot aici poți repara caroseria mașinii tale avariate, îi poți reda strălucirea vopsind-o cu cele mai bune vopseluri de pe piață sau îi poți schimba anvelopele, îndrepta jantele sau echilibra roțile.

Cu alte cuvinte, într-un singur loc, poți beneficia de servicii complete pentru mașina ta, indiferent de nevoile sale. Cafy JR are o vechime de peste 10 ani pe piața auto din România, o echipă formată din 60 de angajați și puncte de lucru în 4 locații din București. De aceea, în caz de accident rutier, Cafy JR reprezintă cea mai bună soluție pentru redarea bunăstării mașinii tale!

Sursa foto

 

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top