De zece ani, Robbie Williams se bazează pe Volkswagen Multivan

A început turneul lui Robbie Williams „Take The Crown Stadium Tour 2013”. Aceasta este ce-a de-a treia serie de concerte unde Volkswagen Multivan, descendentul legendarului VW Bus, este folosit ca shuttle.

Zece Multivan Highline negre si doua Multivan Business „acompaniaza” concertele din cele 14 tari in care artistul performeaza anul acesta.

Un asemenea turneu are nevoie de o logistica extrem de bine pusa la punct – de doua echipe a cate sase Multivan plus soferi, la fiecare concert.

„Totul este prestabilit, cu o „coregrafie” gandita pana la ultima secunda: de la check-in-ul la hotel, repetitii, show, check-out, drumul pana la aeroport”, spune tour-managerul Jaeki Hildisch. „Asa ca este foarte important ca totul sa se deruleze perfect, in special in ceea ce priveste masinile”, explica el.

Modelele Multivan folosite sunt echipate cu motoare TDI de peste 180 CP si cutie automata de viteze DSG. Shuttle-ul ofera comfort si flexibilitate, spatiul interior si scaunele fiind adaptabile in functie de necesitati.

Geamurile fumurii feresc vedeta rock de priviri indiscrete si aparatele de fotografiat ale jurnalistilor.

Robbie Williams concerteaza in Germania in vara acestui an, in orase precum Gelsenkirchen, Hanovra, Munchen si Stuttgart.

Adaugati comentariu