Decapotabila care aduce vara înapoi – Mercedes-Benz SL facelift

Mercedes_Benz_SL_facelift_AutoExpert

Mercedes-Benz SL facelift și-a făcut apariția în toată splendoarea la exact 24 de ore de la prima fotografie cu lumină difuză, care arăta doar superficial conturul noului Mercedes. Este acesta modelul cabrio de la care ne așteptăm să ne aducă vara înapoi? Este mai mult sau mai puțin de atât? Haideți să vedem!

Iată-l, în totalitate, fără lumină difuză care să-i ascundă cu discreție liniile senzuale. Acesta este noul Mercedes-Benz SL facelift. Super-brand-ul de la Suttgart tocmai a făcut publică o galerie foto cu mașina care va fi prezentată oficial abia peste opt zile, la Salonul Auto de la Los Angeles. Dar înainte de a decola spre California, o avem chiar aici, în fața ochilor noștri. Actualul SL, nume de cod R231, a fost lansat în 2012, iar Mercedes i-a aplicat un facelift chiar la mijlocul ciclului de viață.

Decapotabila Mercedes vine cu o grilă frontală de tip diamant, secționată de o singură lamelă, cu o configurație foarte foarte asemănătoare cu cea d deja familiarului Mercedes-AMG GT. SL păstrează însă elemente tipice familiei cabrio SL, cum ar fi ecartamentul amplu și prizele mari de aer din partea frontală. Continuarea şi mai multe fotografii aici.

Adaugati comentariu