Dementor Racing: nerăbdători în așteptarea etapei de la Raliul Sibiului 


Dementor Racing va  veni cu o surpriză la Raliul Sibiului, în acest sfârșit de săptămână…

Echipajele vor face schimb de copiloti! De ce?!?

Pentru ca Dan Tatoiu vrea sa incerce Mitsubishi Evo IX, actuala masina a Sidoniei, iar Adi Berghea nu vrea sa se “mute” din Mitsubishi Evo X. Ca urmare, vor face nu numai schimb de masini, dar si de copiloti. Respectiv,  Dan Tatoiu si Tudor Marza (Mitsubishi Evo IX) iar Sidonia Tatoiu cu Adrian Berghea (Mitsubishi Evo X).

Sidonia: ,, Am emotii pentru ca particip la Sibiu cu Evo X, masina pe care eu o consider un monstru. Totusi, sunt foarte bucuroasa. Raliul Sibiului este primul raliu la care particip pentru a doua oara. Adevarul este ca mi-e dor de acest raliu. Sunt increzatoare in urma testelor facute pe macadam, cat si de formula „mostenita”: „Evo X- Berghea”

Dan: ,, Odata cu Raliul Sibiului incepe si macadamul, suprafata mea preferata. Asfaltul a fost interesant, insa, macadamul, cu aderenta lui scazuta, ma face sa ma simt mult mai bine. Raliul Sibiului este o provocare pentru mine : o alta masina, mai usoara si parca mai agila, un alt copilot. Sibiul, in configuratia actuala, este un raliu care merita facut si trebuie terminat.”

Adaugati comentariu