Depozit Mercedes la Oradea

Mercedes-Benz a deschis la Oradea un depozit de piese de schimb, ca rezultat al unei investiții de aproximativ 3 000 000 de Euro.

Mercedes-Benz Romania inaugurează depozitul central de piese de schimb originale la Oradea, investind un capital de circa 3.000.000 de euro în dotarea depozitului şi în creşterea stocului de piese. Acesta investiţie susţine şi reconfirma angajamentul companiei faţă de clienţii şi partenerii săi din România. 

Astfel, prin inaugurarea depozitului de la Oradea, Mercedes-Benz România vine în întampinarea clientilor şi partenerilor săi printr-o serie de noi facilităţi şi avantaje, menite să ofere în continuare produse şi servicii de calitate, independent de contextul economic.

Stocul permanent de piese, cu o valoare de vânzare de aproximativ 5.000.000 de euro, cuprinde piese originale pentru mărcile Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep, Dodge şi Mitsubishi Fuso Canter. Acest stoc de repere conţine, de asemenea, şi piese auto fabricate în România, la Cugir, în cadrul unei alte companii Daimler. Printre piesele de schimb produse la Cugir se numara roţi dintaţe, întinzătoare de lanţuri, arbori cu came şi semifabricate.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top