Deschiderea oficială a dealership-ului ATI Motors Holding în Iași

Ford România a deschis oficial noul dealership din Iași: ATI Motors Holding.

Noul complex Ford de la Iasi se intinde pe o suprafata de peste 2000 de metri patrati, ingloband atat un showroom cu o suprafata de 500 mp, cat si un service cu o suprafata totala de 1500 mp. Service-ul dispune de 8 posturi de lucru pentru mecanica si 12 posturi de lucru pentru tinichigerie, intreaga tehnica folosita in service fiind de ultima generatie si la cele mai inalte standarde. 

Complexul a fost gandit, proiectat si construit pentru clientii service-urilor auto de calitate. Asadar, au fost analizate toate detaliile pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat: un mediu transparent si primitor unde toti clientii beneficiaza de o experienta deosebita. 

In contextul evenimentului de inaugurare al locatiei, Directorul General al Ford Romania, domnul Henrik Nenzen a declarat: “Sunt onorat să urez bun venit echipei ATI Motors Holding în reteaua de vanzari si in familia Ford România. Iasul reprezinta una dintre cele mai importante pieţe pentru Ford în România si mă bucur ca astăzi facem acest pas pentru a crea legături mai puternice cu dealerii şi clienţii noştri din ţară şi din regiune. Le doresc mult succes în viitor!” Investitia totala in complexul Ford – ATI Motors Holding se ridica la aproximativ 3,2 milioane de euro.

Domnul Marius Manolache, Directorul General al ATI Motors Holding a mentionat: “Momentul in care Ford a venit in Romania si a regandit o strategie la nivel national a fost decisiv pentru noi. Ne bucuram ca Ford prin Compania Nationala de Vanzari ne-a ales sa le fim parteneri, ca dealer unic in Iasi la momentul actual si va asiguram ca vom face tot posibilul sa ducem brandul Ford pe pozitia meritata – locul I in topul marcilor de import. 

Noi vom participa la consolidarea imaginii pe plan local oferind servicii de calitate, avand grija sa indeplinim cu succes cererile clientilor si demonstrand astfel ca suntem o echipa de profesionisti. Vrem ca pe plan local, Ford sa devina cel mai vandut brand din categoria importurilor si sa avem clienti complet satisfacuti de serviciile noastre.”

Cu ocazia lansarii noului complex integrat Ford, ATI Motors Holding prezinta in Iasi pentru prima oara noul Ford Focus, lansat la inceputul lunii aprilie in Romania.

Lansarea noii generaţii de autovehicule marchează începutul unui nou capitol entuziasmant al poveştii de succes Focus, un singur model fiind proiectat şi fabricat pe o platformă globală, vândut în peste 120 de pieţe din întreaga lume. Datorită unui program global de dezvoltare fără precedent, Noul Ford Focus va continua tradiţia de succes a predecesorilor săi.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top