Design nou și mai multă putere pentru Hilux

Renumitul model Toyota Hilux continuă să domine vânzările europene în segmentul pick-up. În 2010 s-au vandut 21.866 de vehicule, ceea ce reprezintă 25% din totalul segmentului. Acest procent face din Toyota Hilux cel mai bine vândut model din segment pentru al treilea an consecutiv.

Odata cu lansarea modelului Hilux 2012, Toyota introduce un nou design si o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste calitatea, durabilitatea si siguranta.

Interiorul modelului a fost imbogatit cu elemente de design care intaresc imaginea de vehicul potrivit pentru vacanta si petrecerea timpului liber. Noul Hilux ofera un nivel imbunatatit al calitatii percepute si un nivel sporit de confort pentru pasageri.

Panoul de bord are un nou design, cu instrumentele de bord plasate in centru, ceea ce da impreia de spatiu sporit in cabina. Panoul de bord incorporeaza un ecran multimedia de 6,1 inchi, dotat cu sistemul Toyota Touch. Calitatea perceputa a fost imbunatatita semnificativ prin introducerea unor finisaje uniforme de culoare inchisa si a unor ornamente argintii, care dau senzatia de eleganta.

Partea frontala a noului Hilux este schimbata radical, avand capota, grila  radiatorului, farurile si bara fata complet schimbate. Aspectul vehiculului este imbunatatit si prin designul nou al aripilor fata si spate, jantele de otel si aliaj de 15” si 17” si  prin noile oglinzi retrovizoare.

Pentru a face o diferentiere cat mai clara a modurilor de intrebuintare care I se pot da – vehicul de “lucru”, vehicul ce poate fi utilizat atat la lucru cat si vacanta si vehicul de vacanta. Oferind trei tipuri de caroserie (Cabina Simpla, Cabina Extinsa, Cabina Dubla), doua motoare, transmisie manuala si automata si tractiune pe doua sau patru roti, pick-up-ul cel mai vandut la nivel European satisface acum cerintele unei categorii si mai mare de clienti.

Motorul 2.5 D-4D al modelului Hilux  beneficiaza de 144 cp la 3600 rpm si o putere maxima de 343 Nm la 2000 rpm. In ciuda puterii crescute, consumul in ciclu combinat a fost redus cu 1.0l/100km, ajungand acum la un consum de 7,3l/100 km si emisii de noxe de numai 193 g/km.

Datorita instalarii unui Filtru de Particule, atat motorul de 2,5 D-4D cat si cel de 3,0 D-4D indeplinesc normele EURO V. Produs la fabricile Toyota Motor Thailanda si Toyota Africa de Sud, Noul Hilux va fi disponibil in Romania din aceasta toamna.

Adaugati comentariu