Designerul BMW X6, Tommy Forsgen, este în București

Tommy Forsgen este cel care a desenat noul BMW X6. E un om fericit – e fericit pentru că îi place cum a ieșit mașina, dar și pentru că înjurăturile pe care prima generație le-a adunat s-au rispit deja, oamenii obișnuindu-se cu ideea de SUV coupe. 

Pentru doar o zi (miercuri, 12 martie 2015), Tommy Forsgen se află în București, timp în care ne-a povestit nouă, presei, ce înseamnă să fii designer auto și designer de produs, în general, iar începând cu ora 19 o va face din nou pentru public. Al doilea eveniment va fi difuzat live pe www.bmwblog.ro/live, deci dacă vrei să auzi un designer adevărat vorbind despre ceea ce-i place cel mai mult să facă, fii pe fază în seara asta la ora șapte (sau du-te până la Halele Carol, vizavi de Autogara Filaret pe strada Constantin Istrati nr.1).

Dincolo de locul ales – o hală industrială construită în jurul anului 1877 -, atmosfera evenimentului este ajutată și de prezența altor două mărci cu o înclinație serioasă către design: Bang & Olufsen asigură ambianța acustică, în timp ce BO Concept are grijă să nu stai în picioare, ci pe niște mostre de design scandinav.

Pe lângă explicarea în detaliu a procesului pe care un model nou îl urmează de la stadiul de schiță și până la cel de produs final, Tommy Forsgen va răspunde cu calmul specific suedez oricăror întrebări (care deja au început să curgă pe pagina transmisiei live), dar nu înainte să facă o scurtă demonstrație de schițare a unei mașini în direct.

Dacă te încearcă și cea mai mică afinitate sau curiozitate față de fenomenul designului auto sau dacă vrei în sfârșit să întrebi pe cineva de ce seamănă atât de mult mașinile în ultima vreme, îți recomandăm evenimentul din seara asta.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top