Destinații din România perfecte pentru toamnă

Iarna, primăvara, vara sau toamna, în toate anotimpurille trebuie să călătorești și să vizitezi cât mai multe locuri atât în țară, cât și în străinătate. Indiferent de anotimpul pe care-l iubești, toamna este perioada cea mai frumoasă pentru mici excursii.

Iată care sunt cele mai potrivite destinații pe care trebuie să le vizitezi toamna:

Cetatea Medievală Sighișoara

Dacă vrei s-o iei pe urmele istoriei, atunci profită de weekend-ul care vine și pregătește o escapadă la Cetatea Medievală Sighișoara. Acolo sunt foarte multe locuri pe care le poți vizita, cum sunt: Cetatea celor 14 turnuri, în special Turnul cu ceas, care este considerat simbolul orașului Sighișoara. În plus, este cel mai vizitat obiectiv din cetate.

Muzeul de Istorie te poartă spre scara timpului, și, după ce vei urca cele 178 de trepte, te vei bucura de cea mai frumoasă priveliște a orașului. Fiecare stradă are povestea ei și, dacă ești iubitoare de istorie, cu siguranță vei dori să afli povestea fiecăreia și să te lași purtată de farmecul arhitecturii și atmosferii medievale. Dacă încă nu ai ajuns acolo, vei fi surprinsă de frumusețea locului.

Vezi lista completă a destinațiilor perfecte pentru această toamnă

Adaugati comentariu