Advertisement

Detailing Auto La Domiciliu – Servicii Profesionale de Cosmetica Auto în București și Ilfov

Într-o lume în care imaginea contează, nu doar aspectul personal este important, ci și cel al mașinii noastre. De aceea, serviciile de detailing auto la domiciliu au devenit esențiale pentru orice proprietar de vehicul care dorește să-și păstreze mașina într-o stare impecabilă.

Ce înseamnă detailing auto?

Detailing-ul auto nu se rezumă doar la o simplă spălare a mașinii. Este un proces complex care implică curățarea, protejarea și restaurarea detaliilor interioare și exterioare ale vehiculului. Scopul este de a aduce mașina la o stare cât mai apropiată de cea nouă, sau chiar mai bună.

Detailing auto la domiciliu

Știm cât de valoros este timpul tău, așa că oferim servicii de detailing auto la domiciliu. Echipa noastră de profesioniști vine la tine acasă sau la birou, cu tot echipamentul necesar pentru a-ți transforma mașina. Nu trebuie decât să ne spui când și unde, iar noi ne ocupăm de restul. În plus, beneficiezi de deplasare gratuită în București sau Ilfov și 50% reducere la serviciul de ozonizare.

Detailing auto sector 1,2,3,4,5,6 sau Ilfov

Indiferent de sectorul în care locuiești în București sau Ilfov, echipa noastră este gata să vină la tine. Oferim servicii de detailing auto de înaltă calitate, indiferent de locație.

Cosmetica auto

Cosmetica auto este o parte esențială a procesului de detailing. Aceasta include o serie de proceduri precum: curățare și hidratare piele, curățarea și protejarea tapițeriei, restaurarea și protejarea plasticelor, curățarea și protejarea jantelor și anvelopelor, și multe altele. Scopul nostru este de a face ca mașina ta să arate și să miroasă ca nouă.

Tarifele noastre

Serviciul de detailing auto profesional are prețuri începând de la 500 lei și crește în funcție de starea interiorului, dimensiune și locație. Iată câteva exemple de tarife pentru diferite tipuri de vehicule:

 • Gama mică – 500 lei (Ex. Smart for two)
 • Hatchback – 600 lei (Ex. VW Golf)
 • Sedan gama medie – 650 lei (Ex. Seria 3, Audi A4)
 • Sedan gama mare – 700 lei (Ex. VW Passat, Audi A6, BMW Seria 5)
 • Limuzina – 800 lei (Ex. S- Class)
 • Suv gama mica & Crossover – 700 lei (Ex. Dacia Duster, Bmw X1)
 • Suv gama medie – 800 lei (Ex. Mercedes-Benz GLK)
 • Suv gama mare – 900 lei (Ex. BMW X5, VW Touareg)
 • Suv 7 locuri – 1000 lei
 • Monovolum 8+1 – de la 1000 lei
 • TIR – de la 1100 lei
 • Microbuz – de la 1900 lei (prețul diferă în funcție de număr locuri și capacitate).

De ce să alegi serviciile noastre?

Echipa noastră este formată din profesioniști pasionați și dedicați, care folosesc doar produse de înaltă calitate. Ne mândrim cu atenția la detalii și cu dorința de a depăși așteptările clienților noștri. În plus, oferim un raport calitate-preț excelent și suntem mereu la dispoziția ta pentru orice întrebări sau nelămuriri.

Date de contact:

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, te invităm să ne contactezi la numărul de telefon: 0721 435 776, sau prin email la adresa: office@curataretapiterieautobucuresti.ro. De asemenea, poți vizita site-ul nostru: https://www.curataretapiterieautobucuresti.ro/detailing-auto/ pentru a vedea întreaga noastră ofertă de servicii.

Dacă îți dorești ca mașina ta să arate ca nouă, nu ezita să apelezi la serviciile noastre de detailing auto. Te așteptăm cu drag să descoperi diferența pe care o poate face o echipă de profesioniști dedicată.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top