Detalii noi despre Skoda Fabia facelift, care debutează la Geneva

Skoda Fabia facelift (2)

Skoda Fabia facelift primește extremități redesenate, care includ faruri și stopuri cu tehnologie LED, motoare de 1.0 litru agile și eficiente, sisteme de asistență suplimentare, noul sistem multimedia Swing, dar și funcții practice incluse în pachetul Simply Clever. Noua Fabia vine la Geneva, luna viitoare.

Începe un nou capitol al poveștii de success Skoda Fabia, în ceea ce privește designul, dar și tehnologia. Constructorul din Mlada Boleslav mizează pe model să devină și mai popular, odată ce acesta primește o imagine nouă și modernă.

Skoda Fabia facelift (3)

Mașina vine acum cu faruri și proiectoare cu un contur nou și, în premieră, cu tehnologie LED. Producătorul oferă și mai multe opțiuni de jante din aliaj, inclusiv cele de 18 inci.

La interior, avem parte de un instrumentar cu o configurație nouă și finisaje în două culori pentru scaune, pentru a crea pe o atmosferă interesantă. Skoda integrează acum la Fabia și noul sistem multimedia Swing, cu ecran de 6,5 inci și Skoda Connect. Dotată cu sistemul de navigație Amundsen, Fabia oferă și un serviciu în timp real Online Traffic Information. Este oferită standard posibilitatea de conexiune Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink și SmartGate.

Skoda Fabia facelift (4)

Skoda promite eficiență și agilitate și trimite pe piață o gamă de motoare care include patru unități pe benzină, cu trei cilindri și o capacitate de 1.0 litru. Motoarele MPI prezintă injecție directă și dezvoltă 60, respectiv 75 de cai putere. Propulsoarele turbo cu injecție directă TSI produc 95, respectiv 110 cai putere și sunt echipate cu filtru de particule. Cel mai puternic dintre motoare poate fi cuplat opțional cu o cutie automată DSG cu șapte trepte.

Cehii își echipează modelul și cu sisteme de asistență care asigură siguranță și confort superioare. Preluate de la clasele superioare, sunt disponibile acum funcții ca detectarea unghiului mort Blind Spot Detection, sistemul Rear Traffic Alert, care îl avertizează pe cel de la volan în privința traficului din spat, prevenind o coliziune la mersul în marșarier și Light Assist, o alternare automată între faza lungă și faza scurtă, atunci când sistemul de camere și radare detectează apropierea mașinilor din sens opus sau în față, pe același sens de mers.

Skoda Fabia facelift (1)

Din 2018, Fabia va fi mai practică, pentru că producătorul oferă pachetul Simply Clever, care include spații și soluții suplimentare de depozitare la bord, senzor de presiune în pneuri și porturi USB pentru locurile din spate. Clienții pot alege și un portbagaj cu podea dublă.

Skoda Fabia va fi dezvăluită la Salonul Auto de la Geneva, luna viitoare, și va ajunge pe piață în cea de-a doua jumătate a anului acesta.

Adaugati comentariu