Dezgheaţă. Topeşte. Încălzeşte

Falcon Electronics a lansat în luna decembrie sistemul de confort Viper 5101, creat special pentru pentru toţi aceia care vor să se bucure iarna aceasta de căldura verii în maşina lor. Modelul porneşte motorul din telecomandă, încălzeşte interiorul maşinii şi dezabureşte geamurile printr-o singură apăsare de buton.

Spre deosebire de celelalte modele Viper existente pe piaţa din România, Viper 5101 este un sistem care asigură nevoia de confort şi care, suplimentar, oferă posibilitatea adăugării unui sistem de securitate simplu. Acesta deţine 2 telecomenzi elegante şi subţiri cu butoane intuitive, cu ajutorul cărora poţi comanda rapid şi uşor până la două maşini. În plus, Viper 5101 se poate instala pe aproape orice autoturism.

Viper 5101 este conceput pe baza tehnologiei sistemului Viper Responder LE, deţinător al premiului „Cea mai bună inovaţie” la CES 2008 (Consumer Electronics Show, Las Vegas), ceea ce face ca acest sistem de confort să fie echivalent cu performanţa.

Cu Viper 5101 te bucuri iarna aceasta de o maşină călduroasă prin comandarea autoturismului chiar de la tine din casă, sistemul permiţând pornirea motorului de la o distanţă de aproximativ 500 m. Produsul este disponibil în România în magazinele Falcon Electronics, Domo şi Flanco din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca, precum şi pe www.store.falcon.ro la 699 Lei, cu montajul inclus în preţ.

Viper este cel mai bine vândut brand din lume la capitolul sisteme de securitate auto. Acestea  au fost proiectate conform unor standarde tehnice şi de calitate foarte înalte, ceea ce a făcut ca Viper să devină sinonim cu siguranţa automobilului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top