Advertisement

Din seria investiții proaste, prezentăm telefonul Bentley Vertu

În timp ce Aston Martin se gândea să le ofere clienților săi jucării cu logul companiei pe ele sub forma unor Toyote iQ ușor modificate, Bentley a mers pe mâna unor telefoane. Partea frumoasă? Prețul celor două soluții aparent atât de diferite ar putea fi cam același…

Cu toții știm că, odată ce ai câștigat fidelitatea cuiva față de o marcă, devine extrem de ușor să-l păcălești să cumpere tot soiul de prostii, atâta timp cât ai grijă să le branduișeti cum trebuie. În cazul telefoanelor Bentley Vertu, e vorba despre un consorțiu între două mărci cu lipici la oamenii cu prea mulți bani pentru orele petrecute muncind pentru ei.

Telefoanele Vertu nu sunt o noutate: o grămadă de bani pentru ceva care arată… bine, dacă îți plac lucrurile exagerat de împopoțonate și de luxoase – și probabil că-ți plac, dacă ai un Bentley și care folosește platforma Nokia de acum zece ani și, probabil, sistemul de operare Symbian care era prost la vremea lui, deci este de-a dreptul cumplit acum.

Nu vorbim despre un smartphone, deci – nici pe departe. În plus, telefonul nu vine nici cu un ecran tactil sau, de fapt, cu un ecran cu o diagonală impresionantă; probabil că nici rezoluția nu e tocmai grozavă…

Este limpede, deci, că singurul argument pentru un Vertu Bentley este acela că dă bine în spațiile de depozitare ale mașinii, folosind materiale asemănătoare celor folosite la interioarele de Bentley și putând veni în șase configurații diferite. Prețul pentru toată tărășenia este de puțin peste 20.000 de euro, adică un preț semnificativ chiar și pentru cineva extrem de atent la mărcile cu care se înconjoară, dar nu mai scump decât multe dintre ceasurile pe care oamenii ăștia le poartă, care în definitiv îndeplinesc același rol ca și un astfel de telefon: pur decorativ.

Dacă te-am convins să-ți cumperi unul, e bine să știi că vor fi disponibile începând cu 18 septembrie

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top