Direcţia Permise şi Înmatriculări îşi reia de azi activitatea cu publicul

DRPCIV

Direcţia Permise şi Înmatriculări îşi reia de azi activitatea cu publicul, la ghișeele din toată țara, după o pauză de două luni.

Foto:arhiva

Direcţia Permise şi Inmatriculări îşi reia, de astăzi activitatea cu publicul la ghişeele din toată ţara. După o pauză de două luni.

Zonele unde poți circula fără declarație din 15 mai 

Personalul a fost suplimentat, deoarece se aşteaptă un număr ridicat de cereri, în special pentru înscrierea maşinilor în circulaţie, a precizat  purtătoarea de cuvânt a Direcţiei, comisarul Rodica Popescu, citată de Rador.

Ți-a expirat permisul? Cum îl schimbi și cât te costă
Direcţia Permise şi Înmatriculări îşi reia de azi activitatea cu publicul

Direcția Permise și Înmatriculări:accesul se va face controlat

Rodica Popescu: „Se vor relua treptat, la toate serviciile publice comunitare, activităţile de relaţii cu publicul. Prioritatea noastră este creşterea capacităţii de preluare a solcitărilor pe linie de înmatriculări prin readucerea în activitate a personalului propriu delegat la alte structuri.

Accesul în incinta sediilor se va face controlat. Programul de lucru al serviciilor publice comunitare diferă de la un judeţ la altul. Recomandăm consultarea site-urilor instituţiilor prefectului sau site-ului propriu, secţiunea Program de lucru serviciu public comunitar”

Citește și:

Amenzile pentru nerespectarea stării de alertă. Sancţiunea maximă – 15.000 lei

Scădere cu 50% a înmatriculărilor de automobile noi în aprilie 2020

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Audi Q2 interior AutoExpert

Audi Q2 primește un interior actualizat

Audi modernizează sistematic toată gama de modele. Începând de la jumătatea anului 2024, Audi Q2, SUV-ul compact popular, primește o actualizare tehnologică

Scroll to Top