Dispari în 60 de secunde – Timp record pentru doi hoți care au furat un Mercedes

Hoti de masini Mercedes

Fix 60 de secunde. De atât au avut nevoie doi hoți de mașini pentru a fura un Mercedes-Benz C-Class nou-nouț din fața casei proprietarului. Poliția cere ajutorul celor care dețin informații.

Mercedes-ul a fost descuiat și furat fără ca infractorii să aibă nevoie de cheie. Imaginile înregistrate de camera de supraveghere arată cum cei doi coboară din mașină și se apropie de Mercedes cu o cutie de relee în brațe. Un dispozitiv mic care poate primi mesaje prin pereți, uși și geamuri. Odată semnalul primit de la cheia aflată în casă, închiderea centralizată este fentată, iar portierele mașinii se deschid simplu.

VIDEO

Desi furtul a fost filmat, poliția locală se află încă în căutarea hoților experți și a mașinii furate. Autorii jafului au purtat combinezoane albe care le maschează trăsăturile.

Autoritățile le-au transmis proprietarilor de mașini să întrebe dealerii cum își pot proteja proprietățile parcate în fața casei. Acest lucru presupune și montarea unui soft care să furnizeze informații despre localizarea mașinii. În plus, acestea recomandă utilizarea unor echipamente care blochează accesul releelor folosite de hoți la interceptarea semnalului cheilor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top