Divizia Federal-Mogul Vehicle Components, redenumită Federal-Mogul Motorparts

Federal-Mogul Holdings Corporation anunță redenumirea diviziei Vehicle Components în Federal-Mogul Motorparts, ca parte a strategiei continue a companiei de creştere globală a produselor premium şi a mărcilor de top.

Divizia Federal-Mogul Motorparts este un furnizor de top de mărci premium, incluzând MOOG®, Fel-Pro®, Champion®, Wagner®, ANCO® şi Ferodo® pe piaţa aftermarket globală.  De asemenea, divizia Federal-Mogul Motorparts furnizează componente de înaltă calitate de frânare pentru vehicule, direcţie-suspensie şi ştergătoare către producătorii globali de echipamente OE.

Daniel Ninivaggi, Director General Executiv al Federal-Mogul Motorparts şi Co Director General Executiv a Federal-Mogul Holdings Corporation a declarat: „Timp de peste un secol, ne-am concentrat atenţia asupra furnizării de componente de înaltă calitate pe fiecare categorie de produse şi regiune pe care le deservim. Producătorii de vehicule recunosc acest lucru, produsele noastre de fricţiune regăsindu-se în 7 dintre modelele de vehicule aflate în top 10 din Europa şi pe cel mai bine vândut vehicul din America de Nord”.

Ninivaggi a mai spus: „Produsele noastre aftermarket sunt concepute şi proiectate în jurul principiului că siguranţa vehiculului şi performanţa produselor contează cel mai mult.  Mărcile premium ale Federal-Mogul sunt sinonime cu calitatea, acest aspect urmând să reprezinte în continuare modul în care produsele noastre se diferenţiază de alte produse disponibile pe piaţă. În ciuda tendinţelor recente ale anumitor categorii de pe piaţa aftermaket, pe viitor vom continua să ne concentrăm eforturile în a susţinerea produsele noastre premium şi în comunicarea clară a avantajelor acestora către partenerii noştri de distribuţie, tehnicienii profesionişti de service şi clienţilor noștri”.

Federal-Mogul Motorparts produce pentru vehicule componente de frânare, direcţie-suspensie, etanşare şi alte componente pentru service, beneficiind totodată şi de expertiza în domeniul motoarelor a diviziei de sisteme de propulsie Federal-Mogul Powertrain.

Adaugati comentariu