Doamne ferește! ÎPS Teodosie, cu 235 km/h pe A2

Teodosie autoexpert.ro

Te vede Dumnezeu, Sfinția Ta! Asta îi transmitem Înălțimii Sale, Teodosie, care n-a reușit să rostească rugăciunile corecte pentru a-l calma pe șoferul mașinii în care se deplasa. Aceasta a fost înregistrată de radar cu 235 km/h, conform Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, citat de hotnews.ro.

Viteza are mai multe avantaje. Poate grăbi întâlnirea cu Dumnezeu. Sau te poate ajuta să iei lumină, dacă mergi cu 299 792 458 m/s și scoți mâna pe geam. Ideea e că ÎPS Teodosie, era, probabil, într-una dintre cele două misiuni. Necuratul a făcut ca, între el și sfânta misiune, să se interpună un pământean aparat radar.

Teodosie cu 235 kmh autoexpert.ro
sursa: IPJ Constanța

Acesta a înregistrat o viteză de 235 km/h la trecerea mașinii Sfinției prin dreptul aparatului. Șoferul, o simplă unealtă în atingerea Supremului, a fost amendat cu 2900 de lei. Mai mult, timp de 120 de zile, nu va mai putea să-i faciliteze întâlnirea lui Teodosie cu idolii săi.

Sigur, problema nu e că Teodosie vrea să se sinucidă. Problema e că mai ia și alte ființe, de data asta, nevinovate cu el. Așadar, îi recomandăm trenul pentru răcorire.

Doamne ferește!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top