Documentarul despre viața lui Paul Walker apare în 2020

Paul Walker documentar

Studiourile Paramount lucrează la un documentar despre viața lui Paul Walker, actorul din “Fast and Furious”, care s-a stins din viață într-un accident de mașină, în timp ce se afla pe locul din dreapta al unui Porsche Carrera GT, în 2013.

Documentarul poartă denumirea “I am Paul Walker” (“Eu sunt Paul Walker”) și va prezenta viața sa de actor, dar și cea din spatele camerelor de luat vederi. Printre proiectele în care era implicat Walker se număra conservarea habitatului oceanic și reconstruirea infrastructurii din Haiti, în urma cutremurului care a lovit statul insular în 2010.

Porsche a încheiat pe cale amiabilă

disputa legală cu fiica

actorului Paul Walker

Actorul a devenit celebru în urma apariției sale în seria “Fast and Furious”, dar cariera sa pe marile ecrane a început cu filme ca „Joy Ride”, „Into the Blue”, „Flags of our Fathers” și „Bobby Z”. Paul Walker s-a stins din viață în timp ce se afla într-un Porsche Carrera GT, condus de amicul său Roger Rodas, care îl rugase să verifice dacă mașina este în regulă.

La acea vreme, “Furious 7” se afla încă în etapa filmărilor, echipa de producție fiind nevoită să apeleze la serviciile fraților lui Paul, Caleb și Cody, pentru a filma scenele care lipseau.

Regizorul documentarului va fi […]

Adaugati comentariu