Dominic Marcu și Tesla Model 3, împreună și în 2023

Dominic Marcu și Tesla Model 3 autoexpert.ro

Echipa campioană în 2022 la categoria electrice a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Dominic Marcu și Tesla Model 3, continuă în aceeași formulă și în 2023. Foto: Flavius Croitoru

Cu puțin timp înainte de sezonul 2023, competiția de Viteză în Coastă a suferit schimbări importante. Aceasta a fost împărțită în două competiții –  Viteză în Coastă Masters (CNVCM) și Viteză în Coastă (CNVC).

În 2022, Dominic a fost campion național la viteză în coastă, categoria electrice. El a pilotat singura Tesla Model 3 din Europa angrenată în competițiile de hillclimb. În lupta sa pentru titlul la electrice, a reușit inclusiv două locuri 4 și un loc 2 într-o manșă, la general.

Dominic Marcu și Tesla Model 3 autoexpert.ro

“Anul 2022 a fost plin de provocări, muncă intensă și dorința de a-mi depăși limitele. Experiența pe care am trăit-o ca premieră europeană a fost cu adevărat memorabilă.

Mereu am avut dorința de evoluție și am iubit provocările, astfel am reușit să pun bazele unui proiect unic în Europa, care demonstrează că o mașină de curse electrică poate performa și proteja mediul înconjurător în același timp”, spune Dominic.

Dominic Marcu și Tesla Model 3 autoexpert.ro

Vizitează aici site-ul lui Dominic! 💡

În 2023, Dominic va continua alături de aceeași mașină care i-a adus titlul anul trecut. De modificarea monopostului Tesla Model 3 s-a ocupat echipa Cyclon Motorsport. Alături de perechea Dominic Marcu și Tesla Model 3 sunt E.ON, George – primul banking inteligent, o inovație BCR, NetBet, Hama România, BCR Leasing, Pringles, Tecnet și Plus Autotrade.

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top