Două premiere pentru Clasa C: Mercedes-Benz C 350 Plug-in-Hybrid şi C 450 AMG Sport Line

Salonul Auto de la Detroit a gazduit doua premiere importante pentru Clasa C de la Mercedes-Benz, modelul de capatai recent renovat al casei germane.

Primul model este C 450 AMG Sport 4Matic, puntea de legatura prin care Mercedes-Benz umple spațiul liber dintre Clasa C și alter ego-ul său sportiv, brutalul C 63 AMG.

Noua versiune a Clasei C este înzestrata cu un motor V6 bi-turbo de 3 litri/367 CP, transmisie automată 7G-Tronic și tracțiune integrală permanentă – transmite în mod uzual, 33% din putere pe puntea față și 67% pe cea din spate. Sunt disponibile patru moduri de condus, „Sport”, „Sport Plus”, „Confort” și „Individual”, toate alterând setările șasiului, ale direcției sau ale trenului de rulare. C 450 AMG Sport 4Matic poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde.

Primul exponent al liniei de modele Sport Line nu este singura premiera pregatita de Mercedes-Benz pentru Clasa C. Pentru prima oară în istoria modelului de clasă medie al casei germane, la oferta de motorizări se va alătura și o variantă hibridă.

Mercedes-Benz C 350 Plug-in-Hybrid este pus în mișcare de un motor electric de 82 CP și unul termic de 2 litri, alimentat cu benzină și creditat cu 211 CP. Eficiența propusă va fi la cote maxime.

Mercedes-Benz anunță o autonomie de 31 kilometri cu emisii zero și un consum mediu de 2,1 l/100 km. Bateriile cu capacitatea de 6,2 kWh pot fi încărcate inclusiv de la prizele convenționale, în maximum 3 ore și jumătate.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top