Dreptate cu toporul! Martorii fac orice să împiedice un șofer să fugă de la locul accidentului

topor accident în lanț șofer drogat

O tamponare în lanț s-a transformat într-un incident haotic în weekend-ul trecut la Miami. Șoferul care a provocat totul a vrut să fugă de la locul accidentului. Ceilalți șoferi implicați și martorii au făcut totul ca să-l oprească, ba chiar au folosit un topor încercând să-i spargă geamul din dreapta față.

Șoferul aflat la volanul unui Infiniti argintiu a dat să fugă, desi bara din față îi atârna pe asfalt. Cei din jur i s-au pus în cale și au încercat să deschidă portierele, dar șoferul avusese grijă să le blocheze înainte de a încerca să fugă.

VIDEO

A fost inutil să încerce să se strecoare prin trafic, pentru că strada pe care se afla era blocată de trafic intens, așa că a fost nevoit să rămână pe loc secunde bune. Unul dintre cei prezenți a crezut că a găsit soluția salvatoare și a venit cu toporul ca să spargă geamurile crossover-ului nipon.

Presa din Florida relatează că șoferul a reușit, în cele din urmă, să scape de mulțime furioasă și a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție, care a pornit în urmărirea sa. Șoferul în vârstă de 25 de ani a fost arestat după o urmărire ca în filme. Autoritățile au descoperit că acesta avea deja la activ 29 de amenzi de circulație. După primele cercetări, se pare că șoferul curajos consumase substanțe halucinogene înainte de a urca la volan.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top