Drifting, slalom și adrenalină la Campionatul Național de Îndemânare Auto

Ultima fază a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA) 2013 se va desfășura în perioada 11-12 octombrie în parcarea Ploiești Shopping City – Carrefour și va aduce pasionaților de automobilism un adevărat spectacol cu drift-uri, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână sau condus cu spatele.

Cea de-a 7-a etapă a Campionatului presupune numeroase probe de foc, atât pentru piloții experimentați, cât și pentru cei începători, pasionații putând să se înscrie în oricare dintre cele 9 categorii de concurs. Fiind vorba de ultima fază a CNIA 2013, organizatorii s-au pregătit pentru o competiție foarte strânsă pentru că fiecare punct obținut aici poate determina o poziție cât mai aproape de Trofeul CNIA 2013.

“Categoria feminină este din ce în ce mai căutată, așadar și la această ediție așteptăm numeroase înscrieri din partea doamnelor și domnișoarelor. La fiecare etapă, acestea reușesc să ocupe locuri importante în clasament și chiar și pe podium.”, declară organizatorii CNIA 2013.

Iubitorii automobilismului se pot înscrie la oricare dintre următoarele categorii: debutanți, avansați, istorice, modificate, cupa Dacia 1100, femina sau juniori, pe două clase, cu cilindreea de până la 1600 cmc și peste 1600 cmc. În categoria juniori, se pot înscrie cei cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, dar doar cu mașini care nu depășesc 125 CP în fabricație de serie. Poziția în clasament este dată de timpul celui mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune două manșe dintr-un total de trei, la care se pot adăuga penalizări. Punctele cumulate vor conta atât în clasamentul pe grupe și clase, cât și în clasamentul general, cu excepția clasei modificate. Înscrierile se pot face până pe data de 10 octombrie inclusiv, pe site-ul www.gtautoclub.ro.

Campionatul Național de Îndemânare Auto va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 10:30, însă spectatorii se pot bucura de un show alert încă de vineri, ora 14:00, când au loc antrenamentele piloților. Festivitatea de Premiere poate fi urmărită sâmbătă, de la ora 17:00.

Adaugati comentariu