DROPDOWN 2, între 29 și 30 iunie, la Romexpo

DROPDOWN 2 AutoExpert.ro

A doua ediție a show-ului auto-moto va fi organizată la Romexpo, pe 28 și 29 iunie. La DROPDOWN 2 vei descoperi peste 450 de autoturisme și motociclete expuse la interior și exterior. Pe lângă acestea, vei putea asista la spectacole de drift și vei putea să discuți cu reprezentanți ai dealerilor auto, ai service-urilor și atelierelor de detailing.

Spectacolul va avea două zone ample. La interiorul pavilionului B2 pe o suprafață de 16.800 mp, vor fi expuse o parte din mașini și motociclete. Expoziția se va întinde și la exterior, unde, pe suprafața de 20.000 mp, vei putea admira mașini modificate, retro, de colecție, supercar-uri, mașini americane și de off-road, precum și motociclete. În total, peste 450 de exemplare, însumând o valoare de piață mai mare de 8.000.000 euro.

Pe lângă acestea, vor fi prezenți dealeri auto, service-uri de mecanică și vopsitorie și ateliere de detailing. Vei putea întâlni și reprezentanți ai Campionatului de Drag-Race, precum și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC).

În fiecare dintre cele două zile, în zona special amenajată vor avea loc sesiuni de drifting. Acestea vor fi susținute de către cel mai bine cotat pilot român de drift, Călin Ciortan, câștigătorul King of Europe (KOE).

DROPDOWN 2 AutoExpert.ro

În piață există o nevoie foarte mare de evenimente auto indoor & outdoor, care să fie realizate la o calitate superioară. Suntem bucuroși că putem veni către pasionații de cai putere cu un nou eveniment care să le bucure privirile.

Ne-am străduit ca și la această nouă ediție să reunim cele mai iubite mărci auto-moto și sperăm să oferim vizitatorilor o experiență memorabilă”, a declarat Marian Nedelcu, organizator DROPDOWN.

Prețul biletului de intrare este de 40 lei. Poți cumpăra bilete de pe site-ul bilet.ro sau de Romexpo, la intrarea la eveniment. Pentru mai multe detalii, accesează pagina oficială dropdown.ro.

DROPDOWN 2, este un eveniment susținut și de către marile comunități de pasionați auto, printre care Mercedes Club România, BMW M Owners, Ford Club România, Mustang România, Table Japoneze, alături de comunitățile de tuning din România.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top