DS 9 poate fi comandat în Franța la un preț de 47.700 euro

DS 9, cel mai nou model din gama DS Automobiles a debutat comercial pe piața din Franța. Prețurile încep de la 47.700 euro și pot ajunge la 80.000 euro pentru varianta de top.

DS Automobiles a lansat noul său model vârf de gamă la începutul acestui an. Limuzina DS 9 debutează acum comercial pe piața din Franța, urmând ca din 2021 să fie disponibilă și în România.

Noul DS 9 este oferit în două versiuni de echipare numite Performance Line+ și Rivoli+.

Versiunea Performance Line+ aduce jante de 19 inch și elemente cromate, iar interiorul este finisat în Alcantara cu inserții din aluminiu și cristal. Pentru Rivoli+, interiorul primește piele Nappa, elemente în formă de diamant, pedalier din aluminiu și altele.

Noul model DS 9 are la dispoziție trei variante de motorizare. Două dintre ele sunt plug-in hybrid: E-Tense 4×4 360 și E-Tense 225. Toate unitățile plug-in hybrid ce au la bază motorul PureTech de 200 CP. Există și o versiune pe benzină numită PureTech 225 cu cutie de viteze automată EAT8.

Ulterior va fi adăugată o nouă versiune plug-in hybrid numită E-Tense 250, ce va oferi o autonomie în mod electric mai mare.

DS 9 E-Tense 225 poate parcurge până la 48 km în mod electric, sistemul plug-in hybrid folosind o baterie de 11.9 kWh.

Via DS Automobiles

Adaugati comentariu