DS4 & DS4 Crossback, pregătite pentru Frankfurt

Cu foarte puțin timp înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, Citroen ridică vălul și ne prezintă un facelift pentru DS4 cât și o versiune nou-nouță – DS4 Crossback. 

Despre DS4 Crossback nu avem multe detalii tehnice, probabil ele vor fi lansate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, însă știm sigur că este mai înalt cu circa 30 cm față de fratele său mai mare, DS4, dispune de trimuri negre pentru aripile față și spate cât și jante negre, în ton cu look-ul de crosstour al autovehicolului. În rest, Crossback pare să împartă aceleași caracteristici cu DS4 în materie de interior și dotări.

Imaginea lui DS4 a fost împrospătată – un nou design pentru bara față, faruri cu LED caracteristice liniei DS, cât și posibilitatea de mixa culoarea plafonului cu cea a caroseriei, fiind disponibile patru nuanțe diferite ( Perla Nera Black, Whisper Purple, Virtual Blue sau Tourmaline Orange) pentru aceste combinații – fiind astfel posibile circa 38 la număr. 

În ceea ce privește motorizarea, pentru DS4 sunt disponibile șase motoare – trei benzină și trei diesel, cu un output între 120 CP si 210 CP – cel de 210 CP fiind cel mai puternic montat vreodata pe un Citroen DS.

Noile DS4 & DS4 Crossback vor fi disponibile la vânzare începând cu Noiembrie 2015. Mai multe detalii vom afla după lansarea oficială de la Frankfurt, începând cu 17 Septembrie.

Adaugati comentariu