DS4 – Multitalentat

Gama DS a celor de la Citroen se mărește cu noul DS4. Dupa succesul fratelui mai mic DS3, DS4 se anunță ca un model care va face vâlvă în segment și va tulbura concurența.

DS4 este al doilea model al gamei distinctive Citroen DS. Modelul aduce un amestec atrăgător de elemente de design premium și o abordare curajoasă a formelor, cu accent pe plăcerea la volan și arthitectura avansată a vehiculului. DS4 combină sofisticarea și rafinamentul cu caroseria dinamică cu linii de coupe. 

Construit cu grijă, luxos atât la exterior, cât și la interior, DS4 încântă prin atenția acordată detaliilor, de la inserțiile de crom, până la materialele premium din habitaclu – precum scaunele din piele de cea mai bună calitate. Parbrizul panoramic îmbunătățește vizibilitatea tuturor pasagerilor și iluminează cabina construită în jurul șoferului, creând un mediu luminos și ospitalier. 

DS4 oferă o gamă de cinci motorizări rafinate și eficiente – două motoare HDi diesel și trei motoare pe benzină. Toate motoarele oferă o combinație de performanță – inclusiv noul THP de 200 de cai putere – și grijă pentru mediul înconjurător. Noile motoare e-HDi de la Citroën oferă consum îmbunătățit de carburant și emisii scăzute de CO2. DS4 va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din 2010 și va fi comercializat în a doua jumătate a lui 2011.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top