Ducati Diavel ediție specială AMG își face debutul la Frankfurt

De la sponsorizarea programului de MotoGp, la mașini oferite piloților oficiali și chiar o barcă de viteză ce poartă semnăturile celor doi producători, Ducati și AMG nu au ratat nici o ocazie să-și promoveze noul parteneriat.

Următoarea colaborare între cei doi își va face debutul la Salonul Auto de la Frankfurt, de anul acesta. Cele două branduri de performanță vor dezvălui o ediție specială AMG a modelului Ducati Diavel.

Motocicleta are ca bază de pornire modelul Ducati Carbon și a primit un upgrade ce constă în jante speciale, grile noi pentru radiator, un sistem nou de evacuare și tapițerie Alcantara pentru șea. Modelul este individualizat cu embleme speciale, ce sunt poziționate în diverse locuri pe carena construită din fibră de carbon.

Fiecare model a primit un tratament special pentru motor, care este semnat de tehnicianul sub tutela căruia a fost asamblat. Rămâne la latitudinea fiecăruia dintre voi să concluzioneze dacă este impresionat sau nu de noua creație. Noi am fost cuceriți din primul moment!

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/09/05/ducati-diavel-amg-special-edition-to-debut-in-frankfurt/

Adaugati comentariu