Dunlop SP QuattroMaxx

Dunlop a dezvoltat o anvelopă foarte performantă, capabilă sa echipeze SUV-uri foarte puternice. Proprietățile deosebite ale produsului, au fost evidențiate în urma unor teste efectuate pe celebrul circuit Nurburgring.

În urma celor mai atente teste realizate pentru dezvoltarea anvelopei, la sfârşitul anului trecut, un SUV ce dezvoltă 550 CP echipat cu noua anvelopă Dunlop SP QuattroMaxx, a trecut linia de sosire a faimosului circuit Nürburgring Nordschleife din Germania în timp record – 8 minute 33,99 secunde – nici un SUV nereuşind până în acest moment să realizeze un timp mai rapid pe un tur de circuit.

În cazul succesului fără precedent al anvelopei Dunlop SP QuattroMaxx, recordul a putut fi atins prin implicarea a doi experimentaţi piloţi de curse: Sabine Schmitz şi Patrick Simon. Sabine Schmitz, un pilot cunoscător al circuitului Nordschleife, cu a sa intuiţie şi deosebit simţ al drumului, s-a potrivit perfect pentru evaluarea noii tehnologii „Touch Technology” de la Dunlop.

Noua anvelopă Dunlop SP QuattroMaxx şi-a demonstrat excelenta performanţă cu acest rezultat record. În condiţiile unui circuit provocator, cu o maşină extrem de grea şi cu un pilot de curse conştiincios, anvelopele Dunlop SP QuattroMaxx s-au comportat perfect.

Adaugati comentariu