Dunlop Sportmax Qualifier

Motocicliştii tineri, aflaţi în căutarea unei anvelope cu caracteristici asemănătoare celor destinate curselor, la un preţ rezonabil, au nevoie de noua serie de clasă H a anvelopelor Dunlop Sportmax Qualifier.

Atunci când începi să conduci pentru prima dată o motocicletă, ai nevoie de cel mai bun echipament pe care ţi-l poţi permite. Pe lângă motocicleta în sine, cea mai bună investiţie pe care poţi să o faci este cea în anvelope. Acestea reprezintă prima şi cea mai importantă legătură dintre tine şi şosea sau pista de curse.Noua anvelopă Dunlop Sportmax Qualifier a fost special creată pentru a oferi tinerilor entuziaşti şi fanilor curselor cele mai bune anvelope sportive pe care şi le pot permite. 
Utilizând o tehnologie de materiale compozite derivată din GP Racer D211, anvelopa Dunlop Qualifier de înaltă performanţă, destinată atât şoselei, cât şi pistei de curse, combină performanţe asemănătoare anvelopelor destinate curselor cu un preţ rezonabil, ceea ce îi conferă o valoare uimitoare. 
Aceasta este prima anvelopă care aduce caracteristicile materialelor compozite destinate curselor motocicliştilor tineri şi pasionaţi. Disponibile într-o gamă adecvată pentru 125cc, cu dimensiuni de clasă H de 17 inci (pentru viteze de până la 210km/h / 130mph), materialele compozite Qualifier oferă o aderenţă excelentă pe pista de curse, fără a sacrifica performanţele la deplasarea pe şosea. 
“Dorim de mult timp să oferim o anvelopă creată special pentru numărul din ce în ce mai mare de motociclişti tineri care îşi duc motoretele în weekend pe pista de curse, spune Sharon Antonaros, Director de marketing pentru Dunlop Europa, “Aceştia au nevoie de un set de anvelope la un preţ rezonabil, care să le ofere aderenţă şi siguranţă pe şosea, dar şi performanţe ridicate pe pista de curse.”

Dacă eşti un motociclist tânăr, aflat în căutarea unei anvelope cu caracteristici asemănătoare celor destinate curselor, care să-ţi ofere stabilitate, viteză de răspuns şi anticiparea de care ai nevoie pentru a-ţi găsi limitele – toate acestea la un preţ rezonabil – ai nevoie de noua serie de clasă H a Dunlop, Sportmax Qualifier. Aceasta este disponibilă acum în toată Europa cu următoarele dimensiuni:
110/70 R 17 54H TL
120/60 R 17 55H TL
120/70 R 17 58H TL
150/60 R 17 66H TL
160/60 R 17 69H TL

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top