După 56 de ani, VW Kombi ajunge la final de drum

Volkswagen do Brasil prezintă seria specială Last Edition a versiunii Kombi, unul dintre cele mai de succes modele ale mărcii în Brazilia, care deține printre altele și recordul vehiculului cu cea mai lungă perioadă de producție în istoria industriei.

Seria speciala este limitata la 600 de exemplare, care pot fi achizitionate numai pe piata din Brazilia pentru echivalentul a 27.605 Euro.

Editia iese in evidenta prin detalii exclusiviste, cum ar fi vopseaua speciala in doua culori, o finisare luxurianta a spatiului interior si elemente de design ce amintesc de diferitele versiuni ce au iesit incepand cu 1957 de pe banda de productie. Fiecare masina este numerotata si poarta o placuta de identificare.

Vopseaua Kombi Last Edition este albastra in combinatie cu alb in partea de sus. O banda alba de décor cuprinde intreaga masina, de jur imprejur. Rotile decorate tot in alb confera un rafinament aparte, si o imagine nostalgica. Inscriptii speciale pe partile laterale marcheaza istoria modelului: “56 anos – Kombi Last Edition”.

O atentie speciala a fost acordata spatiului interior, incepand cu perdelele din stofa albastra la geamurile laterale. Tapiteria se asorteaza perfect cu exteriorul masinii, prin cele doua culori folosite, alb si albastru. Modelul ofera spatiu pentru noua persoane.

Imaginea retro este completata cu elemente moderne, pentru o functionalitate optima: Sistemul MP3 este luminat de LED-uri rosii, si beneficiaza si de intrari USB.

Modelul este propulsat de un motor Total Flex EA111 1,4l, ce dezvolta 78 CP pe benzina si respectiv 80 CP atunci cand este alimentat cu etanol.

Adaugati comentariu