Duster câștigă și “AUTOBEST 2011”

Dacia Duster și-a mai adjudecat un premiu – AUTOBEST 2011. Cu o zestre de 863 de puncte, Duster a devansat Opel Meriva, care a obținut 822 de puncte și Renaul Fluence, care a reușit să acumuleze 717 puncte.

Pe locurile următoare s-au clasat Citroen C3 cu 654 de puncte și Kia Venga cu 544. Nu mai puțin de 10 membri, dintre cei 15 ai juriului, au votat Dusterul pe primul loc, în vreme ce 4 l-au dat câștigător pe Meriva. Unul singur l-a văzut învingător pe Renault Fluence.

Același juriu i-a oferit lui Nissan Leaf premiul ECOBEST 2011. A fost o decizie logică, fiind vorba de primul vehicul electric inteligent de serie, cu emisii 0 și o autonomie de 175 km. ECOBEST a fost primul premiu de acest fel decernat în Europa și s-a bucurat de aprecierea întregii industrii auto.

Cea de-a 10-a ediție a festivității de decernare a premiilor AUTOBEST, va avea loc la începutul lunii februarie la București. Conform tradiției, festivitatea de premiere se desfășoară anual în cate o țară membră a organizației. Anul trecut festivitatea a avut loc la Moscova. Pe lângă participanții la competiție, în România vor fi invitați o serie de oameni importanți din industria auto mondială, politicieni, persoane publice și vedete. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top