Duster, în centrul unui scandal uriaș în Marea Britanie! Ce defecțiuni majore a avut mașina acestei cliente?

Dacia Duster Marea Britanie

O posesoare de Dacia Duster din Marea Britanie a provocat un scandal imens. S-a plâns constant de probleme majore întâmpinate la SUV-ul ei fabricat în 2015, relatează Sunday Post.     

Britanica Elinor Rollo, în vârstă de 48 de ani, a reclamat, mai întâi, o problemă la coloana de direcție. Aceasta s-ar fi blocat atunci când ea a rotit cheia în contact, punând-o în imposibilitatea de a mai pleca de pe loc.

Cei de la service au deblocat volanul, dar au sfătuit-o să meargă la un centru specializat pentru reparații. Elinor a dus mașina la service-ul reprezentanței de la care o cumpărase. A doua zi, a primit un telefon prin care era anunțată că defecțiunea nu poate fi remediată, dar, înlocuirea pieselor defecte ar scăpa-o de probleme, contra sumei de 350 de lire sterline.

Cea mai ieftină Dacia – Anunțul de vânzare care îi face pe cei interesați să fugă mâncând pământul

În perioada în care Dacia Duster a rămas în service, ea a folosit o mașină închiriată, pentru care a plătit 600 de lire sterline.

“Totul devenea foarte scump”, s-a plâns Rollo. Dar a fost fericită să-și recupereze Dacia după cele zece zile petrecute de mașină în reparații.

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Șase zile mai târziu însă, avea să se întoarcă la service, după o vizită la benzinărie. “Am descoperit că niciuna dintre noile mele chei nu se potrivește la capacul rezervorului. La centrul de reparații, și-a dat seama că nici pentru uși, și nici pentru portbagaj, cheile noi nu erau potrivite. Cei de la service au înlocuit capacul cu unul care nu are nevoie de cheie. Dar remedierea completă a problemei deschiderii ușilor cu cheia ar costa-o încă 700 de lire sterline, i-au spus mecanicii.

“Simțeam că explodez de nervi”, povestește Elinor.

Clienta britanică a fost însă, salvată de Dacia, care a decis să acopere cheltuielile. “Dacia UK se va asigura că toate încuietorile vor fi înlocuite fără niciun cost suplimentar pentru domnișoara Rollo”, au promis reprezentanții companiei.

Sursă: Sunday Post.

Adaugati comentariu