Duster pe covorul roşu la Gala Premiilor Gopo

La un an după ce a rulat în premieră mondială la Gala Premiilor Gopo din 2010, Dacia Duster revine ca premiant la a cincea ediţie a prestigiosului eveniment.

Şase Duster vor aduce personalităţile din lumea filmului românesc pe covorul roşu. De asemenea, Dacia va înmâna, şi în acest an, premiul pentru „Cel mai bun regizor”. Dacia este partener al Premiilor Gopo din 2008. 

În perioada scursă de la Gala Premiilor Gopo din 2010, Dacia Duster a fost premiată atât de public, prin cele peste 100.000 comenzi înregistrate la nivel mondial, cât şi de jurii alcătuite din profesionişti ai domeniului auto. Astfel, printre trofeele cu care se mândreşte cel mai bine vândut SUV din România se numără cel de ”Maşina Anului 2011” în România şi Croaţia, trofeul ”SUV-ul Anului 2011” în România şi Trofeul Autobest 2011.

„Covorul roşu al Premiilor Gopo din 2010 a reprezentat o rampă de lansare cu noroc în cariera primului SUV marca Dacia. Asocierea dintre Dacia şi Premiile Gopo vine cu atât mai natural cu cât Duster, maşina oficială a galei, este un premiant al domeniului auto”, a declarat Jérôme Olive, Director General, Automobile Dacia.

„Suntem extrem de mândri de asocierea dintre două branduri autohtone de succes. Gala Premiilor Gopo, susţinută deja tradiţional de Dacia, a devenit unul dintre cele mai importante evenimente culturale anuale şi, totodată, cea mai importantă recunoaştere pe care o pot primi cineaştii români la ei acasă. Parteneriatul cu Dacia intră în zona firescului şi este o legătură pe care ne-o dorim cât mai durabilă. Premiile Gopo nu ar fi acolo unde sunt acum fără un partener solid precum Dacia”, a declarat Tudor Giurgiu, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc, organizatorii galei.  
Cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor Gopo va avea loc pe 28 martie 2011 şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de Pro Cinema, începând cu momentul sosirii invitaţilor pe covorul roşu. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top