E-Leggera, bicicleta electrică de la OZ

OZ E-Leggera autoexpert.ro

Cunoscut în special în lumea motorsportului și automobilelor de înaltă performanță, brandul italian OZ Racing a aniversat 50 de ani de existență. Acum, pășește pe un nou teritoriu al mobilități, lansând pe piață E-Leggera, o bicicletă electrică pliabilă. Foto: OZ

Pentru OZ, este primul pas către soluții inteligente pentru mediu, ecologice și perfect integrate în noile tendințe ale mobilității. Rapidă și sigură în același timp, E-Leggera combină performanțele unei biciclete electrice de înaltă calitate cu un cadru ușor și robust, care asigură o stabilitate maximă.

OZ E-Leggera autoexpert.ro

Designul inteligent, unisex, o face extraordinar de versatilă. Poate fi folosită atât în timpul liber, cât și pentru a merge la serviciu. E-Leggera reprezintă o soluție ideală pentru călătoriile „în afara orașului“, deoarece ocupă un spațiu minim pentru transport și susține recreerea, fie că este vorba despre o excursie în natură sau o plimbare pe pista de biciclete.

OZ E-Leggera autoexpert.ro

Practic, nu ai nevoie de niciun suport de biciclete pe portbagajul, cârligul de tractare sau plafonul mașinii. Pliată, E-Leggera devine extrem de compactă, iar greutatea de numai 18,5 kg o face ușor de manevrat.

➡ Accesează aici pagina bicicletei OZ Leggera 💡

Sigla OZ Racing reprezintă o garanție a celor mai noi tehnologii integrate inteligent ca să ofere o soluție reală pentru protejarea mediului, în acest fel ajutând la construirea unui viitor sustenabil.

OZ e-Leggera

Tușele de rafinament sunt trasate de jantele din aliaj OZ Racing, care asigură un confort sporit, și de luminile LED care reduc considerabil consumul electric. Moda și latura utilă se îngemănează într-un mod ideal, în ton cu traficul modern.

 

DATE TEHNICE E-Leggera
Cadru și roțiCadru din aluminiu 6062 T6, dimensiune unică, anvelope 20”x1,5; jante aliaj 20” OZ RACING
Schimbător de vitezeSchimbător de viteze Shimano Altus cu 7 trepte
FrâneEtriere frână TEKTRO față/spate
MotorAmplasat în spate/ Brushless, tensiune 36 V, putere 250 W
Viteză maximă25 km/h - neasistata
ControllerControl sinusoidal 36 V-250 W, 5 niveluri de asistență; Cruise-Control de la 6km/h, funcție de viteză și Start & Stop
BaterieSamsung/LG, Li-ion 36 V 7,8 AH, autonomie de pana la 60 km, timp de reîncărcare 4-6 ore. Bateria este detașabilă. Asigură aproximativ 600 de cicluri de încărcare.
ComponenteAripi din plastic față/spate, pedale din plastic, cric din aluminiu, șa ergonomica din imitatie de piele și plastic
Garanție24 luni – motor si acumulator; 12 luni – modul de control
Preț (euro, TVA și transport incluse)1890

Adaugati comentariu