Ea e blonda care a furat un milion de dolari de la BMW. Ce a făcut cu banii

Blonda de la BMW

O fostă angajată BMW a furat 1,1 milioane de dolari. Vanessa Vence-Small a făcut suma colosală să dispară, în timp ce lucra pentru reprezentanța Continental BMW în orașul Darien, din statul american Connecticut, în perioada octombrie 2014 – iunie 2017.

În acea perioadă, Vanessa a autorizat 56 de plăți electronice, a emis și a semnat 28 de cec-uri în contul dealer-ului. Frauda a fost descoperită în vara anului trecut, când s-a deschis și o anchetă pe numele său. Curtea a condamnat-o acum la 30 de luni în închisoare, urmate de eliberare condiționată și supraveghere pe o perioadă de trei ani. Procurorii sperau ca această să rămână după gratii între 33 și 44 de luni.

Citește și:

Test drive BMW M850i Coupe – Pact cu diavolul

Transferurile bancare efectuate de ea fără fi autorizate de companie au ajuns la suma de 904.659 de dolari. Aceasta a semnat cec-uri în valoare totală de 207.777 de dolari pentru a acoperi cărți de credict, contractori și chiar pentru a face cumpărături de la o altă reprezentanță auto. Pentru o altă carte de credit și pentru decontări, ea a tras din contul companiei încă 31.452 de dolari.

Pe durata anchetei, procurorii au aflat că Vanessa a folosit banii furați pentru a achiziționa […]

Adaugati comentariu