Ea e femeia care a condus conceptul la care nimeni nu are acces: Volkswagen ID. Buggy

Supercar Blondie (11)

Are 33 de ani, s-a născut în Australia, trăiește la Dubai, călătorește în toată lumea și conduce până și mașinile care nu se conduc. Supercar Blondie, pe numele ei real Alexandra Mary Hirschi, tocmai a pus mâna pe conceptul Volkswagen ID. Buggy.

Noul membru al familiei electrice ID. este pus în mișcare de un motor electric care produce 204 cai putere și 309 Nm. O baterie cu o capacitate de 62 kWh îi asigură o autonomie de 250 de kilometri în ciclul WLTP. Buggy ajunge de la 0 la 100 km/h în 7,2 secunde, iar viteza sa maximă este limitată electronic la 159 km/h.

Supercar Blondie (9)

Jante de 18 inchi cu anvelope mixte de 255/55 pe puntea din față și 285/60 pe puntea din spate, un scut din aluminiu și o cabină cu materiale rezistente la apă îl fac pe Buggy cruiser-ul perfect pentru o aventură la plajă. “Sunetul valurilor este preferatul meu. Poți să auzi totul și simți că într-adevăr ești afară”, spune Alexandra Hirschi.

Supercar Blondie (1)

Supercar Blondie este urmărită de peste 3,7 milioane de persoane pe Instagram, iar pagina ei de Facebook numără peste șapte milioane de like-uri. 1,7 milioane de useri o urmăresc pe YouTube. Ce alte super concepte de care nimeni nu are voie să se atingă, a mai testat Alex Hirschi, vezi pe missauto.ro >>>

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top