Ea e șoferița de Porsche care a împușcat un om al străzii

șoferiță de Porsche

O femeie în vârstă de 26 de ani din Nashville, Tennessee, este acuzată de tentativă de omor, după ce a împușcat un om al străzii, care îi ceruse să-și mute mașina, pentru că motorul făcea gălăgie și nu-l lăsa să doarmă. Tatăl ei, care este avocat, spune că fata a acționat în legitimă apărare.

Katie Quackenbush a tras pe dreapta în dimineața zilei de 26 august, în afara unei săli de concert, pentru a-și lăsa o prietenă la mașina acesteia. Nu departe de SUV-ul în care se aflau acestea, un bărbat în vârstă de 54 de ani, Gerald Melton, încerca să doarmă. Deranjat de muzică și de zgomotul motorului, acesta i-a cerut șoferiței să schimbe locul de staționare. A urmat o ceartă care a luat sfârșit atunci când femeia aflată la volan a scos un pistol și a tras două focuri de armă, apoi a demarat în trombă. Este varianta susținută de autorități, însă avocatul suspectei povestește altceva.

Katie este cântăreață de country. Vezi cel mai recent clip al tinerei.

Avocatul, care este și tatăl acesteia, susține că fetele aflate în Porsche l-au văzut pe bărbat hărțuind un grup de femei. Acesta s-ar fi apropiat apoi de mașină și le-ar fi amenințatpe cele aflate la bord, folosind expresii deplasate. Fiica sa și-a armat pistolul în momentul în care acesta s-a îndepărtat, apoi și-a condus prietena la mașina acesteia. Bărbatul s-ar fi apropiat din nou de ele, iar Katie ar fi tras două focuri de avertizare în aer. Nu a văzut însă, că unul dintre gloanțe l-ar fi atins pe omul străzii.

Mamă a unui băiat de șase ani și cântăreață de country, Katie Quackenbush s-a predat poliției a doua zi. A petrecut 24 de ore în arest și a fost eliberată pe cauțiune, ancheta urmând să stabliească desfășurarea exactă a evenimentelor. Gerald Melton se află în spital în stare gravă, dar stabilă. Artista a aflat cu stupoare că și acesta fusese interpret. Chiar anul trecut, remarcat de producătorul unui studio de înregistrări, Melton a fost invitat să cânte o piesă. “Habar nu aveam că este atât de talentat”, a declarant Katie.

Deși om al străzii, și Gerard Melton este talentat. Iată melodia înregistrată de el anul trecut.

Adaugati comentariu