Ea este Miss Tuning 2017, dar nu este tunată deloc!

Miss Tuning 8

Miss Tuning 2017 a început să lucreze la calendarul pentru anul viitor. Prima sedință foto a avut loc în Italia, iar organizatorii au dus mașinile tunate în orașul fără străzi, Veneția, dar și la Pescara. Avem deja primele imagini… incendiare!

Câștigătoarea concursului de anul acesta este Vanessa Schmitt. Tânăra de 21 de ani din Bruchsal a învins alte 11 rivale în actul final. Frumoasa blondă este și câștigătoarea unui Nissan Micra tunat, pe care îl va putea folosi însă, doar un singur an, până când o altă fată va fi încoronată Miss Tuning.

Vreți mai multe fotografii? Distracția continuă AICI!

O perioadă senzațională a început pentru Regina Tuning-ului, care se jură că ea nu este tunată deloc și că formele ei sunt 100% naturale! După calendarul pe 2018, pentru care va poza la Veneția și Pescara, pentru un fotograf specializat în reviste pentru adulți, Andreas Reiter, Vanessa va lua parte la Joker Trophy, un road trip care va străbate o serie de metropole europene. Programul fetei devenite celebre peste noapte va cuprinde sesiuni de autografe și apariții la evenimente din calendarul sporturilor cu motor.

Pe locul 2 la Miss Tuning a ieșit Viktoria Fischer (23 de ani) din Schwabmünchen. Pe podium a urcat și Kerstin Sturm (26 de ani) din Leiblfing. Și cele două vor apărea în calendarul Miss Tuning 2018.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top