Echipa YACCO Racing, comportare excelentă la Trofeul Sinaia 2015

Costi Stratnic - Trofeul Sinaia Forever 2015

Trofeul Sinaia a fost o cursa speciala pentru toti cei peste 80 de participantii in Campionatul National de Viteza in Coasta, atat prin organizarea deosebita a evenimentului cat si prin tehnicitatea traseului, pe de o parte cel mai scurt din campionat dar pe de alta parte cel mai tehnic datorita traseului urban.

Echipajele YACCO RACING au trait diferit experienta Trofeului Sinaia 2015, marcat de ploaia din a doua zi. BMW-ul diesel pilotat de Costi Stratnic a beneficiat de aparitia ploii obtinand un loc 4 la general , dublat de un loc 1 la 2 Roţi Motrice in fata celor doua Ferarri din competitie. Totodata Stratnic incepe sa lupte pentru titlul la Diesel trecandu-si in cont a doua victorie la aceasta grupa dupa cea de la Ranca.

Stratnic: “A fost o experienta buna Sinaia, din ciclul celor necesare in descoperirea acestui BMW  aparte in campionatul nostru. Dupa ceva probleme la turbo in ziua de sambata, duminica masina a functionat in parametrii si datorita aparitiei ploii am inregistrat un rezultat care este pana in acest moment cel mai bun din cariera, locul 4 in clasamentul general. Felicit concurentii pentru sportivitate si spirit de competitie si nu in ultimul rand Organizatorii pentru o etapa deosebita!”

Costi Stratnic - Trofeul Sinaia Forever 2015 (007)

Clio R3 Cup pilotat de Aurelian Andronache, a reusit sa conduca clasamentul la H3 in prima zi insa a doua zi ploaia l-a surpins pe anvelope slick chiar pe traseu ceea ce a facut sa piarda locul pe podium la Sinaia, in ciuda unui pilotaj spectaculas, extrem de apreciat de spectatorii prezenti.

Costi Stratnic - Trofeul Sinaia Forever 2015 (003)

Andronache: “Nu e usor sa pierzi din cauza de forta majora, dar aceste este motorsportul… uneori te ridica alteori te coboara. Sunt sigur ca undeva s-a spart alt ghinion cu aceasta ploaie. Vreau sa ii felicit pe colegii mei de la H3 care au reusit o clasare pe podium inaceasta etapa. Le promit o lupta frumoasa in etapele urmatoare”

Pilotii Yacco Racing Team sunt sustinuti de:

YACCO LUBRICANTS, OMNIASIG, AUTOMOBILE BAVARIA, UNICREDIT LEASING, AUTONET IMPORTATOR YOKOHAMA, FIRST CLUB, RAMICOM ,FORCH, EUROEST CAR, TCM TURBO

Costi Stratnic - Trofeul Sinaia Forever 2015 (002)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top